Παραλία Λυγιά

Πλήρης οδηγός για τις παραλίες της Λευκάδας

Οι Καρυώτες και η Λυγιά είναι οι πρώτοι παραθαλάσσιοι οικισμοί που συναντάει κανείς φεύγοντας από την Λευκάδα, οπότε είναι και οι πρώτες παραλίες που βρίσκει στην περιήγηση της ανατολικής ακτής της Λευκάδας. Ουσιαστικά ο ένας οικισμός είναι συνέχεια του άλλου.

Παραλία Λυγιά

Στην Λυγιά δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερα δημοφιλής παραλία. Η ακτή είναι γεμάτη από χοντρά βότσαλα. Πιο δημοφιλές είναι το λιμανάκι της Λυγιάς με τις ψαροταβέρνες. Πριν από το Λιμανάκι αν στρίψετε σε κάποιο δρομάκι αριστερά που οδηγεί προς την θάλασσα θα ανακαλύψετε μικρούς παράδεισους, όπως την παραλία μπροστά από το συγκρότημα Βίλα Φλοίσβος.

Από την Λυγιά και μετά μέχρι το Νυδρί, η περιοχή είναι γεμάτη μικρές και μεγάλες παραλίες που εντυπωσιάζουν περισσότερο με την βλάστηση που φτάνει μέχρι την θάλασσα. Επειδή όλη αυτή η περιοχή είναι η πρώτη που αναπτύχθηκε τουριστικά στην Λευκάδα είναι γεμάτη με ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Παραλία Τεμπέλη, Παράδεισος, ο Επίσκοπος, η Νικιάνα, το Περιγιάλι. Το αποτέλεσμα είναι όλη η περιοχή να σφύζει από ζωή και κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες και οι παραλίες να είναι πλήρως οργανωμένες.

Βίλα Φλοίσβος - Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Λυγιά της Λευκάδας

H Βίλα Φλοίσβος είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Λυγιά της Λευκάδας. Η Λυγιά είναι το πρώτο παραθαλάσσιο χωριό που συναντάτε στην ανατολική ακτή του νησιού, μόλις σε 3 χιλιόμετρα απόσταση...περισσότερα

ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΥΓΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ