Βίλα Φλοίσβος

Λευκάδα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα

H Βίλα Φλοίσβος είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Λυγιά της Λευκάδας. Η Λυγιά είναι το πρώτο παραθαλάσσιο χωριό που συναντάτε στην ανατολική ακτή του νησιού, μόλις σε 3 χιλιόμετρα απόσταση από την πόλη της Λευκάδας.

Βίλα Φλοίσβος ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Λυγιά της Λευκάδας

Τα διαμερίσματα του Βίλα Φλοίσβος είναι όλα διαμπερή με θέα την θάλασσα, ενώ στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνονται: Δορυφορική τηλεόραση με DVD player, κλιματισμός, χρηματοκιβώτιο, WC με στεγνωτήρα μαλλιών και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Άσυρματο ίντερνετ (Wi-Fi) είναι διαθέσιμο σε όλα τα διαμερίσματα και τους κοινόχρηστους χώρους. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης παρέχεται δωρεάν για το όχημα σας.

Βίλα Φλοίσβος Λυγιά

Η Βίλα Φλοίσβος είναι ένα παράδεισος πνιγμένος στο πράσινο, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Για όσους αρέσκονται στις σύγχρονες ανέσεις, η Βίλα Φλοίσβος διαθέτει πισίνα και υδρομασάζ. Ενώ στο σνακ μπαρ που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, το αναψυκτικό σας ή ένα ελαφρύ γεύμα.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, τα δέντρα που καθρεπτίζονται στην θάλασσα, η ειδυλλιακή παραλία με τον γραφικό μόλο, τα φυσικά υλικά, ξύλο, κεραμίδι και πέτρα που κυριαρχούν στην αρχιτεκτονική του συγκροτήματος, αποτελούν το ιδανικότερο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές στην Λευκάδα.

Βίλα Φλοίσβος Λυγιά - Λευκάδα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα

ΒΙΛΑ ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΥΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ