Λευκάδα Δραστηριότητες

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην διάρκεια των διακοπών σας στην Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι πραγματικά το νησί της δράσης. Μόνο να σκεφτεί κανείς ότι θεωρείται από τους ιδανικότερους προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο για δυο δημοφιλή θαλάσσια σπορ, το kitesurfing και το windsurfing, είναι αρκετό. Αλλά στην Λευκάδα μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα, εκτός από τα διάφορα θαλάσσια σπορ. Μπορείτε να κάνετε για παράδειγμα καταδύσεις. Ποδήλατο στην πανέμορφη και πεδινή περιοχή της πόλης της Λευκάδας, αλλά και ορειβασία στα πανέμορφα βουνά της Λευκάδας που αποτελούν το 70% του νησιού.

Λευκάδα Δραστηριότητες

Αν κάποιος επιλέγει πιο χαλαρές δραστηριότητες στις διακοπές του μπορεί να επιλέξει εκδρομές με καραβάκι στις παραλίες και στα γύρω νησιά της Λευκάδας. Μπορεί επίσης να επιλέξει απλά να παρακολουθήσει κάποια από τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, μια συναυλία, το διάσημο σε όλο τον κόσμο φεστιβάλ φολκλόρ της Λευκάδας, μπορεί να επισκεφθεί ένα μουσείο ή μια έκθεση βιβλίου.

Το σίγουρο είναι ότι στην Λευκάδα δεν γίνεται να βαρεθείς. Υπάρχει κάτι να κάνεις και κάτι να δεις κάθε μέρα των διακοπών σου. Υπάρχουν επισκέψιμα οινοποιία, υπάρχει νυχτερινή ζωή. Μέρη απλά για μια χαλαρή βόλτα από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου. Ε και αν δεν σου αρέσει τίποτε από όλα αυτά μπορείς απλά να απολαμβάνεις τον ήλιο και την θάλασσα σε κάποια από τις πανέμορφες παραλίες της Λευκάδας και φυσικά το καλό φαγητό.

ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ