Λευκάδα Διαμονή

Επιλογές διαμονής στο νησί της Λευκάδας

Για την διαμονή σας στην Λευκάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν καταλύματα κάθε είδους διαθέσιμα σχεδόν παντού στο νησί. Βέβαια επειδή η τουριστική ανάπτυξη της Λευκάδας έχει ξεκινήσει από την ανατολική πλευρά, θα περισσότερα καταλύματα θα τα βρείτε στον άξονα από την Λυγιά μέχρι την Βασιλική.

Η διαμονή στην πόλη της Λευκάδας είναι πιο βολική για όποιον θέλει να περιηγηθεί στο νησί καθώς από εδώ ξεκινούν όλοι οι δρόμοι για παντού. Η πόλη της Λευκάδας είναι μια ολοζώντανη πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή και πολλαπλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εδώ βρίσκονται και πάρα πολλά καταστήματα κάθε είδους.

Λευκάδα Διαμονή

Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα της διαμονής στην πόλη της Λευκάδας είναι ότι δεν υπάρχει παραλία για μπάνιο στην πόλη. Υπάρχουν βέβαια οι κοντινές παραλίες στον Άη Γιάννη , Μύλοι και Γύρα, αλλά δεν είναι σε απόσταση για περπάτημα. Υπάρχουν βέβαια και εδώ καταλύματα που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στις παραλίες αυτές και είναι κοντά στην πόλη της Λευκάδας. Είναι ιδανικά για όποιον θέλει να είναι κοντά σε παραλία και κοντά στην πόλη.

Στην πιο ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Λευκάδας στα ανατολικά, ξεκινώντας από τους Καρυώτες – Λυγιά, η διαμονή σας εκεί θα σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Λευκάδας και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από παραλίες μέχρι την Νικιάνα που και αυτή αποτελεί καλή επιλογή για την διαμονή σας στην Λευκάδα. Όλη αυτή η περιοχή διαθέτει και πολλά εστιατόρια που είναι δίπλα στο κύμα. Στην συνέχεια η διαμονή σας στο Νυδρί προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε εκδρομές στα κοντινά νησιά και στο Μεγανήσι. Το Νυδρί διαθέτει επίσης πολλά καταστήματα και νυχτερινή ζωή, ενώ μπορεί να είναι το κέντρο για να περιηγηθείτε σε ένα κομμάτι της ορεινής Λευκάδας.

Η Βασιλική είναι επίσης μια ιδανική επιλογή για την διαμονή σας. Ειδικά όσοι πάνε στην Λευκάδα για να ασχοληθούν με τα θαλάσσια σπορ για τα οποία η θάλασσα της Βασιλικής θεωρείται ιδανική. Η Βασιλική προσφέρει και αυτή εύκολη πρόσβαση στην ορεινή Λευκάδα, είναι σχετικά κοντά στις διάσημες παραλίες της δυτικής Λευκάδας και μπορείτε από εδώ εύκολα να πάτε στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη. Το μειονέκτημα της σε περίπτωση διαμονή σας στην Βασιλική, είναι μόνο το ότι βρίσκεται μακριά από την πόλη της Λευκάδας.

Μια ακόμη επιλογή για την διαμονή σας στην Λευκάδα είναι η περιοχή Άγιος Νικήτας - Καλαμίτσι. Διαθέτει αρκετά καταλύματα και χωρίς να είναι πάρα πολύ μακριά από την πόλη της Λευκάδας είναι πολύ κοντά σε πολυσύχναστες και κοσμοπολίτικες παραλίες και από εδώ προσεγγίζεις ευκολότερα όλη την δυτική πλευρά της Λευκάδας με την ανεξερεύνητη ομορφιά και στα βουνά και στην θάλασσα. Οι επιλογές για την διαμονή σας αυξάνουν σιγά-σιγά και σε όλη την δυτική Λευκάδα. Στους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς αλλά και κοντά στις διάσημες παραλίες. Σε εσάς μένει να αποφασίσετε τι σας βολεύει περισσότερο ανάλογα με το στυλ των διακοπών που προτιμάτε.

ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗ