Λευκάδα Ανατολή

Απολαύστε την Ανατολή στην Λευκάδα

Τόσα χρόνια που ταξιδεύω πάντα πίστευα ότι δεν μπορείς να γνωρίσεις πραγματικά ένα τόπο αν δεν δεις την Ανατολή του. Αν δεν δεις πως τον λούζει το πρωινό φως. Το ίδιο συμβαίνει και στην Λευκάδα. Αν δεν δεις την Ανατολή στην Λιμνοθάλασσα της Λευκάδας, δεν μπορείς να αισθανθείς απόλυτα την ομορφιά του νησιού.

Λευκάδα Ανατολή

Για να θαυμάσεις την Ανατολή στην Λευκάδα υπάρχουν δύο τρόποι. Είτε θα ξυπνήσεις νωρίς πράγμα δύσκολο στις διακοπές, είτε να δεις την ανατολή σερί μετά από ξενύχτι. Στο δεύτερο μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό τα μπαράκια της πόλης της Λευκάδας, ενώ στο πρώτο ένα καλό ξυπνητήρι.

Η ανατολή του ήλιου στην Λευκάδα φωτίζει πρώτα την λιμνοθάλασσα καθώς τα απέναντι βουνά της Αιτωλοακαρνανίας καθυστερούν λίγο την εμφάνιση του Ήλιου. Σε όλη την ανατολική και την νότια Λευκάδα θα δείτε όμορφες ανατολές. Εγώ όμως προτιμώ την ανατολή στην λιμνοθάλασσα και στην πόλη της Λευκάδας. Ενώ μπορείτε να θαυμάσετε την ανατολή και στην μαρίνα της Λευκάδας, στις Αλυκές και στην περιοχή που βρίσκεται η αρχαία πρωτεύουσα της Λευκάδας, η Νήρικος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την Ανατολή στην Λευκάδα...Λευκάδα Ανατολή Φωτογραφίες

ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΗ