Λευκάδα Τοπικά Προιόντα

Αφιέρωμα στα τοπικά ιδιαίτερα προιόντα της Λευκάδας

Αν ρωτήσετε οπουδήποτε στην Ελλάδα για το ποιά τοπικά προϊόντα της Λευκάδας ξέρουν, θα σας πουν τουλάχιστον δύο. Το σαλάμι αέρος Λευκάδας και τις φακές Εγκλουβής. Είναι από αυτά τα τοπικά προϊόντα που φτάνει μόνο η ποιότητα και η ξεχωριστή γεύση τους να τα κάνει διάσημα. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει με σωστό marketing.

Λευκάδα Τοπικά Προιόντα

Η Λευκάδα όπως και τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα είναι γνωστή όχι μόνο για τις ομορφιές της αλλά και για τα τοπικά της προϊόντα. Η λίστα των τοπικών προϊόντων της Λευκάδας δεν εξαντλείτε μόνο στο σαλάμι αέρος και στις φακές. Αυτά είναι τα πιο γνωστά προϊόντα της Λευκάδας εδώ και δεκαετίες.

Στην Λευκάδα θα βρείτε εκτός των άλλων εξαιρετικά κρασιά που η παραγωγή τους βασίζεται σε ντόπιες ποικιλίες σταφυλιών, εξαιρετικό μέλι από την ορεινή Λευκάδα, ειδικά από το Αθάνι, μαντολάτο και παστέλι, αυγοτάραχο, χοιρινά λουκάνικα, ενώ διάσημα είναι και τα κεντήματα από την Λευκάδα. Όλα τα τοπικά προϊόντα της Λευκάδας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους θα σας τα παρουσιάσουμε σε ξεχωριστά αφιερώματα για το καθένα.

ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ