Παραλία Μύλοι

Πλήρης οδηγός για τις παραλίες της Λευκάδας

Το τμήμα της παραλίας του Άη Γιάννη από το Milos Beach Resort μέχρι εκεί που βρίσκεται ο τελευταίος ερειπωμένος ανεμόμυλος και η παραλία κάνει μια μικρή μύτη, στην Γύρα της Λευκάδας, έχει πια την δική του ονομασία. Παραλία Μύλοι. Πολύ πρόσφατα μόλις το 1992 μια παρέα Αυστριακών ανακάλυψε ότι το τμήμα αυτό της παραλίας είναι ιδανικό για windsurfing, ενώ το 1999 μια παρέα Ιταλών από την Ρώμη που έκαναν τις διακοπές τους στην Λευκάδα, ήταν οι πρώτοι που έκαναν kitesurfing.

Παραλία Μύλοι

Από τότε η παραλία στους Μύλους έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες και σήμερα είναι τοπ προορισμός για kitesurfing σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παραλία είναι πανέμορφη, αλλά δεν θα την έλεγε κανείς ιδανική για κολύμπι καθώς φυσάνε συχνά ισχυροί άνεμοι. Να όμως που βρήκε την θέση που της αξίζει στον σύγχρονο τουριστικό χάρτη.

Αυτό το τμήμα της Λευκάδας με την τεράστια αμμουδερή παραλία με πλάτος σε κάποια σημεία πάνω από 70 μέτρα, που έχει πίσω της την λιμνοθάλασσα, και τους ανεμόμυλους, είναι από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού και ακόμη και αν δεν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας από εκεί.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΛΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ