Παραλία Γιαλός

Πλήρης οδηγός για τις παραλίες της Λευκάδας

Η παραλία Γιαλός είναι η αγαπημένη μου παραλία της Λευκάδας. Πρώτα από όλα γιατί είναι τεράστια και πανέμορφη και έπειτα μιας και δεν έχει υποκύψει ακόμη στο τρίδυμο ομπρέλα ξαπλώστρα beach bar όπως το Κάθισμα (που ήταν πριν 30 χρόνια η αγαπημένη μου παραλία της Λευκάδας), αισθάνεσαι πιο εύκολα το δέος που σου επιβάλλει η φύση της Λευκάδας.

Παραλία Γιαλός

Σε αυτά πρέπει να προσθέσετε τα πεύκα που σε ένα σημείο στην παραλία του Γιαλού φτάνουν σχεδόν μέχρι την θάλασσα, τους αμμόλοφους σε αρκετά σημεία καθώς και την απεραντοσύνη του Ιονίου μπροστά στην παραλία, ότι καλύτερο για να ξεκουράζεται το βλέμμα σας. Πρέπει επίσης να σημειώσω ότι όσο και κόσμο να έχει, ο Γιαλός θα φαίνεται σαν να είναι ερημικός. Είναι πραγματικά τεράστιος. Με όλα αυτά μπορείτε να καταλάβετε γιατί την θεωρώ την αγαπημένη μου παραλία της Λευκάδας.

Στην Παραλία Γιαλός θα βρεθείτε αν στρίψετε δεξιά στο χωριό Αθάνι. Όλα τα δρομάκια που θα δείτε ταμπέλες προς παραλία Γιαλός οδηγούν στον ίδιο τελικό δρόμο προς την παραλία, οπότε στρίψτε άφοβα. Υπάρχει και εδώ το πρόβλημα της απόστασης και ο δύσκολος δρόμος όλο στροφές και πέταλα, αλλά για όποιον θέλει εύκολη πρόσβαση υπάρχει το Κάθισμα και ο Άγιος Νικήτας ή οι παραλίες στην Γύρα της Λευκάδας. Εδώ στο Γιαλό θα ζήσετε κάτι διαφορετικό.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΛΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ