Παραλία Εγκρεμνοί

Πλήρης οδηγός για τις παραλίες της Λευκάδας

Άλλη μια εξωπραγματική παραλία της Δυτικής Λευκάδας. Το τοπίο είναι βγαλμένο από την φαντασία μεγάλου καλλιτέχνη. Απότομες, κατάφυτες, καταπράσινες πλαγιές, οδηγούν σε γκρεμούς με λευκά βράχια, που καταλήγουν σε στενές παραλίες με άμμο και στο γαλαζοπράσινο Ιόνιο.

Παραλία Εγκρεμνοί

Στην παραλία Εγκρεμνοί θα σας οδηγήσει ένας στενός δρόμος όλο στροφές μέσα σε ένα πευκόδασος που στα τελευταία του μέτρα είναι ένας χωματόδρομος που είναι λες και τον έστρωσαν με άσπρη πούδρα. Έτσι αν έχετε δικό σας όχημα σας προτείνω να το αφήσετε σε σημείο που ο δρόμος είναι ακόμη άσφαλτος. Έτσι κι αλλιώς και μετά το τέλος του χωματόδρομου πρέπει να κατέβετε αρκετά σκαλοπάτια για να φτάσετε στην παραλία. Πάνω από 300 σκαλοπάτια περιμένουν τους αποφασισμένους περιηγητές.

Στην τελική διαδρομή με τα σκαλοπάτια στους Εγκρεμνούς υπάρχει ένα μπαράκι, αλλά για να κατεβείτε με τα σκαλοπάτια μέχρι κάτω, ας έχετε τουλάχιστον νερό μαζί σας καθώς η καντίνα στην παραλία δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει. Στην παραλία υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα της είναι παρθένο.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ